Portfolio

Workouts Wizard
Qobalt website development - Workouts Wizard

Workouts Wizard

Workouts Wizard vond het hoog tijd worden dat de website eens goed onder handen genomen werd. De software van Workouts Wizard maakte al gebruik van de nieuwste technologie en designs, maar dat viel nog niet te merken aan de informatie website. Daarom hebben we deze een flinke upgrade gegeven, en hebben we hiermee ook gelijk onze eerste headless website gemaakt. Dit betekend dat de voorkant van de website heel erg snel is en geen componenten worden ingeladen van het admin dashboard (in dit geval Wordpress).

Lezen & Leren
Qobalt website development - Lezen & Leren

Lezen & Leren

Deze website is speciaal op maat gemaakt voor Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en Bibliotheek de Boekenberg. Hierbij willen ze ervoor zorgen de alle kinderen van 0 tot 18 jaar zich ontwikkelen in een rijke taalomgeving. Deze website heb ik in samenwerking met Lettow Studios gemaakt.

  • Klant Team Jeugd & Educatie
  • Website Website
  • Gelanceerd op November 2021
Yourbuild
Qobalt website development - Yourbuild

Yourbuild

Deze website is speciaal op maat gemaakt voor de mannen van Yourbuild (Bram & Coen). Op deze site is het mogelijk om je eigen PC zelf samen te stellen. Ook bieden ze een groot assortiment van computer en game accessoires. Deze website heb ik in samenwerking met Lettow Studios gemaakt.